top of page
_2_N5614_edited.jpg

Argan Oil

- Het Natuurlijke Medicijn uit Marokko -

Argan olie is de schat van Marokko! De olie wordt gemaakt van de argan noot, de vrucht van de argan boom die enkel in Marokko en omstreken groeit. De noten worden volgens traditie door vrouwen met de hand gekraakt en vervolgens tot olie en andere producten verwerk. De olie wordt al eeuwen gebruikt voor de verzorging van huid en haar en staat bekend om haar hoge kwaliteit en krachtige eigenschappen.
Oil & Ohm's hoge kwaliteit Argan olie is koud geperst, EcoCert gecertificeerd and handgemaakt in Marokko. De olie is van nature rijk aan vitamine E, goede vetzuren en antioxidanten. oor de hoge kwaliteit trekt de olie snel in je huid en maakt deze zijdezacht en soepel.

Hoe te gebruiken?

Argan olie kan gebruikt worden als lichaams olie, gezichts olie en haar olie.

Lichaamsverzorging

De olie wordt snel opgenomen door de huid waardoor het de ideale olie is voor na het douchen. Direct na het insmeren van de olie, kan je je kleding aantrekken zonder olie vlekken op je kleding te krijgen.

Gezichtsverzorging

Argan olie is de perfecte anti-veroudering olie voor je gezicht. Gebruik een wat royalere hoeveelheid 's avonds na het reinigen van je gezicht met een natuurlijke gezichtsreiniger. In de ochtend kan je een paar druppeltjes olie gebruiken die snel opgenomen worden door de huid. De olie is veilig voor de gevoelige huid rondom de ogen.

Haarverzorging

Als haar olie is het ideaal voor dagelijks gebruik voor mensen met krullen of droog haar. Als je snel een vettere hoofdhuid hebt tussen wasbeurten in, kan je wat olie op je hoofdhuid en door je haar smeren voor het slapen gaan en het haar de volgende ochtend wassen. De olie voedt de hoofdhuid en het haar gedurende de nacht en balanceert de huid. Het resultaat is glanzend en gezond haar en een hoofdhuid die minder droog of vettig is.

Voordelen:

  • hydrateert en voedt de huid

  • balanceert een vettere huid

  • anti veroudering

  • vervaagt striae

  • kalmeert acne

  • verkoelt bij ontsteking

bottom of page