top of page
Suze Retera

Ons Verhaal

- Balans vinden in het Dagelijks Leven met een Holistische Benadering -

Een product vinden dat effectief en betaalbaar is en tegelijkertijd biologisch en met zorg, ethisch gemaakt, is niet altijd makkelijk.

Ook ik liep tegen dit probleem aan en had moeite lichaamsverzorging producten te vinden die vrij zijn van chemische toevoegingen, maar wel lekker ruiken en doen wat ze beloven te doen. Daarom besloot ik mijn eigen product te maken waarbij ik ingrediënten gebruik die ik zelf gebruik en waarvan ik weet dat het voor mij werkt.

 

In de jaren dat ik in Marokko woonde begon ik Argan olie te gebruiken. Een prachtige, traditionele olie, gemaakt door de lokale vrouwen. Ik vond het heerlijk dat de olie 100% natuurlijk was. Daarnaast werd de olie met veel zorg gemaakt door de vrouwen die deze mooie traditie al vele generaties doorgeven aan hun dochters.

Ik begon te experimenteren met de olie met als doel een olie te maken die perfect was voor mij. Al snel was idee geboren om een olie lijn te maken die een unieke olie bevat voor iedereen, gebaseerd op de constitutie types van Ayurveda. Ik bundelde krachten met Kimmana Nichols, een natuurgeneeskundige en Ayurvedisch leraar, die een essentiële olie blend ontwikkelde voor alle 3 de constitutie types: Vata, Pitta en Kapha.

Toen ik alles eenmaal samenbracht was Oil & Ohm geboren! Een heerlijke holistische lichaamsolie die de enorm voedende kwaliteiten van pure Argan olie combineert met de balancerende kwaliteiten van de Ayurvedische essentiële olie blends. Gecombineerd versterken ze elkaars helende eigenschappen en vormen de meest heerlijke lichaamsolie die je je kunt voorstellen!

WIE MAAKT JE OLIE?

- Ontmoet de persoon achter de olie: Suze Retera -

Als yoga docente, psycholoog en reiziger, is het Suze's passie om de dingen waar ze gelukkig van wordt en die haar geholpen hebben op haar letterlijke en metaforische reizen, te combineren en te delen. Dit heeft geresulteerd in verschillende bedrijven, die elk een holistisch karakter hebben: Global Flow Retreats combineert yoga en coaching met reizen. Haar workshops, lessen en privé sessies combineren yoga met verschillende vormen van mentale en lichamelijke coaching zoals familie opstellingen, TRE en Mindfulness. En Oil & Ohm combineert traditionele Marokkaanse Argan olie met essentiële oliën.

 

De holistische Ayurvedische olie lijn is gebaseerd op de eeuwenoude Indiase levensleer Ayurveda.

Waarom zou je jezelf beperken tot één ding wanneer je verschillende disciplines en producten kunt combineren en de kwaliteiten samen kunt brengen om een product or ervaring te creëren met echte holistische super powers?

Suze maak ieder flesje olie zelf, waarmee je de garantie krijgt dat ze allemaal dezelfde unieke blend hebben en gemaakt zijn met zorg. De persoonlijke aandacht is het magische ingrediënt dat de oliën werkelijk uniek maakt.

bottom of page