top of page

ONZE FILOSOFIE 

Voel je Goed door Goed te doen voor Anderen en Jezelf

Natuurlijke

Ingrediënten

100% Bio 

Argan Olie

Niet op Dieren 

Getest

Holistische & Dagelijkse Balans

Bij de productie van de olie staat kwaliteit, ethiek en duurzaamheid voorop! We zijn ervan overtuigd dat een product alleen maar echt goed voor je kan zijn, als de natuur en andere levende wezens niet geschaad worden tijdens de productie of het gebruik ervan.

Daarom hebben wij vier duidelijke pilaren op basis waarvan wij onze keuzes voor de ingrediënten bepalen:

  • We gebruiken enkel natuurlijke ingrediënten. Ook qua verpakking kiezen we er daarom bewust voor geen plastic te gebruiken. Alle olie zit in een glazen fles. Dit omdat plastic voor jou als gebruiker enkel onnodige chemicaliën toevoegt en de kwaliteit van de olie niet ten goede komt én omdat we de natuur niet willen belasten met plastic verpakkingen.
     

  • De argan olie is 100% biologisch en iedere batch wordt opnieuw getest en gecertificeerd.
     

  • We testen niet op dieren en gebruiken geen dierlijke producten.
     

  • Al onze producten zijn holistisch en brengen het beste van verschillende werelden samen. Gericht op het creëren van dagelijkse balans dragen ze hopelijk bij een een betere verbinding met de wereld op je heen. Dat is volgens ons namelijk de basis van waaruit we keuzes kunnen maken die goed zijn voor de wereld waarin we leven.

Dit zorgt ervoor dat we met trots achter onze producten staan en we je vol overtuiging zeggen dat onze olie bijdraagt aan een gezonde en bewuste leefstijl.

bottom of page