top of page

KLACHTEN & RETOUREN

Klachten
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info at oilandohm.com of telefonisch contact met ons op te nemen op het volgende telefoon nummer: +31 6 14192371.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.
 
Retourneren 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat, ongeopend (plastic seal dient nog aanwezig te zijn op de dop van de fles) en verpakking aan ons geretourneerd worden. 
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via www.oilandohm.com. U ontvangt van ons dan een retour code die vermeld dient te worden op het te retourneren pakket. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
U kunt uw retour ook aanmelding via het formulier voor herroepingen: Formulier voor herroeping.

 

U stuurt het product vervolgens retour naar: 
Oil & Ohm
Jacob van Lennepstraat 69-3V
1053 HE Amsterdam
Nederland


Let bij retourneren op het volgende:
Zorg voor een correcte verpakking zodat het product niet beschadigd tijdens verzending
Wij zijn pas verantwoordelijk voor de retour zending na ontvangst van het pakket
Zorg zelf voor voldoende frankering van het pakket
Retour zending worden enkel na aankondiging per email waarbij je van ons een retour code ontvangt, in ontvangst genomen
Zorg ervoor dat de retour code duidelijk vermeld staat op het pakket

bottom of page